Träning!

Något jag verkligen tycker om att göra är att träna. Sen vilken träning jag gör, det är olika. Förr simmade jag och tävlade t.o.m., men jag slutade för ungefär 8-9 år sen. Sen gick jag upp ordentligt i vikt, vägde ungefär 73 kilo som mest. Jag hatade det. Jag började träna, och efter två år hade jag gått ner 10 kilo. Självklart ändrade jag mina matvanor också, jag blev till slut rädd för att äta godis, och det är jag än idag. Nog proppar jag i mig en chokladbit, en bulle eller något sånt några dagar i månaden men jag försöker dra ner på det, för så fort jag äter det så mår jag dåligt eftersom jag inte vill gå upp så mycket i vikt som jag gjorde förr.

Fram till ett halvår sen gick jag på gym och tränade väldigt mycket. När jag träffade Jimmy, som min pojkvän heter, och flyttade hit så blev det helt slut på det, dessutom har jag inte råd. Men nästa år ska jag börja träna på ett gym här i Fagersta i en idrottshall. Jag har testat ett privat gym, men de tog hela 369 kr (!!!!!) i månaden för ett gym som har storleken som ett klassrum. Hell no, tänkte jag. Aldrig att jag betalar så mycket! Så, mitt nästa steg är att testa gymet på idrottshallen i Fagersta, får se hur jag känner mig där. De tar 100 :- i månaden, så det är ju inte så farligt. Men nu promenerar jag ofta. Förut var det varannan dag eller ett par gånger i veckan, men jag känner ändå att jag behöver det varje dag, så jag tänkte börja gå/jogga varje dag. Det är så otroligt skönt, och man mår så bra efteråt.Trivs jag där så ska jag köpa ett träningskort i januari och infria mitt nyårslöfte på en gång. Förhoppningsvis kan jag börja träna på gym efter jul, och då ska jag försöka träna 3-4 gånger i veckan, men med varierad träning, såsom gym, promenera och så. Jag saknar verkligen att träna på gym, och jag älskar känslan efter ett hårt träningspass. Man mår verkligen bra!

Nu väger jag väl runt 65, och det är ju inte så mycket. Jag är ca 1,60 lång. Jag är ganska nöjd, men jag vill ändå träna bort fläsket som är kvar sen jag gick ner i vikt, och det tänker jag lyckas med. Men framförallt tränar jag för att jag ska må bra, bli piggare och orka mer. Med min ADHD så har jag lite svårt att sitta still, och blir lätt rastlös, men genom att träna så minskar hyperaktiviteten, något som känns väldigt skönt. 

Brukar ni träna? Vad tränar ni för något?Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

welcomeintomyworld.blogg.se

En tjej med grav hörselskada och ADHD-diagnos som skriver lite blandat i bloggen. http://nittioettan.bloggplatsen.se Min fotoblogg

RSS 2.0